10 voordelen van Thuis! Hair Fashion

Home »  10 voordelen van Thuis! Hair Fashion

voordelen van thuiskapperEn waarom kiest u voor Thuis! Hair Fashion? Er zijn veel voordelen wanneer u kiest voor een Thuiskapper. Ik vroeg een aantal klanten waarom ze zich laten knippen bij Thuis! Hair Fashion. De reacties waren erg uiteenlopend. Daarom heb ik er tien uitgekozen en overzichtelijk op een rij gezet. 

1.Betaalbaar

Omdat Thuis! Hair Fashion bij u thuis komt heb ik minder te maken met bijkomende kosten zoals huur, elektriciteit, water en personeel. Hierdoor kan ik de prijs die u betaalt laag houden. Een knipbeurt voor een volwassenen kost bijvoorbeeld €14,50. En voor kinderen t/m 12 jaar zelfs maar €12,-!

2. Makkelijk

Eén telefoontje of mailtje naar Thuis! Hair Fashion en een afspraak is zo gemaakt. Lekker snel en wel zo makkelijk.

3. Voor het hele gezin

Iedereen komt aan de beurt. Ik ken geen beperkingen, want ik knip zowel dames, heren als kinderen. Gewoon terwijl de dagelijkse bezigheden door gaan wordt het hele gezin in een handomdraai professioneel geknipt.

4. U hoeft de deur niet uit

Erg fijn voor ouderen of mensen die slecht te been zijn. En bent u met meerdere mensen? Dan hoeft u niet allemaal apart naar de kapper. En wat dacht u van de wintermaanden: Blijf maar lekker thuis. Ik kom gewoon naar u toe.

5. Knippen in een vertrouwde omgeving

Belangrijk voor kinderen die naar de kapper gaan nog een beetje spannend vinden. Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Afgeleid met eigen speelgoed of tv is een knipbeurt zo gebeurt. Meer weten? Lees dan het verhaal van Floris.

6. Overdag én in de avond

Thuis! Hair Fashion zit niet vast aan de reguliere openingstijden. U kunt een afspraak maken voor overdag maar ook voor in de avond. Gewoon wanneer het u uitkomt. Makkelijker kan toch niet?

7. Ervaren kapster

Met 21 jaar ervaring kan ik mezelf een ervaren kapster noemen. Al die jaren ben ik ook werkzaam in een kapsalon dus ik ben volledig op de hoogte van de nieuwste trends en behandelingen.

8. Complete behandelingen

Er is geen behandeling die in de kapsalon gedaan wordt die Thuis! Hair Fashion niet bij u thuis kan doen. Soms is het een beetje aanpassen maar alles is mogelijk. Wassen, knippen, kleuren, permanent, föhnen….

9. Pinnen bij u thuis

(Liever) geen contant geld in huis? Geen probleem, want ik bied u graag de mogelijkheid om te pinnen of te betalen via een tikkie.

10. Leuke acties

Via deze website blijft u op de hoogte van alle informatie en leuke nieuwe acties. Like Thuis! Hair Fasion op facebook en u krijgt de acties vanzelf binnen! Ga naar de actiepagina voor de actuele acties

Maak kennis met Thuis! Hair Fashion

Bent u nog niet bekend met Thuis Hair Fashion of wilt u meer weten van de voordelen van een thuiskapper? Neem dan eens contact met me op. Ik vertel u er graag meer over, beantwoord uw vragen en maak graag een afspraak voor een knipbeurt bij u thuis. Bel 06-23799094 of maak gebruik van het contactformulier.

Comments are closed.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes