Het verhaal van Floris

het verhaal van floris 01

Floris is een vrolijk mannetje van 3 jaar. Hij vindt het alleen heel eng om naar de kapper te gaan. Floris is niet de enige, want net als Floris zijn er heel veel kinderen die de kapper maar eng vinden. De ouders van Floris krijgen de tip om Thuis! Hair fashion te laten komen om Floris te knippen. Zo thuis in zijn eigen omgeving is het voor Floris erg vertrouwd en een stuk minder eng.

Floris is in een begin een beetje verlegen en kijkt de kat nog even uit de boom. Ik snap dat wel hoor Floris ;-)
We gaan eerst eens Nijntje knippen. Knuffel Nijn gaat in de kappersstoel en krijgt de kapjas voor. Samen met zijn zusje Babette en mij gaan we Nijn een mooi kapsel geven. Floris en Babette gaan hier helemaal in op en het ijs is al snel gebroken. Als hierna Babette aan de beurt is gaat zij er meteen klaar voor zitten. Babette wil ook net als Nijn! Zo ziet Floris dat het helemaal niet eng is.

Dan is Floris zelf aan de beurt. Mama maakt zijn haren nat, zodat die vervelende waterspuit niet nodig is.
Terwijl Floris zijn favoriete filmpjes op de tablet kijkt en mama met hem meezingt geef ik Floris een frisse coupe. Voor hij het weet is het al weer klaar!

Goed gedaan Floris!

het verhaal van floris 02 het verhaal van floris 03

Comments

  1. Floris zegt:

    Hoi lieve Anita!

    Wat is het toch een leuk verhaal geworden, wij zijn erg blij met zo’n lieve kapster als jij, ook voor mijn zusje en mijn mama’s.

    Hele dikke x van Floris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes