Bruidskapsels 

De mooiste dag van je leven is natuurlijk niet compleet zonder een prachtig bruidskapsel. Dit kapsel moet goed passen; bij je kleding, je make-up maar vooral bij jou! Hier wordt veel zorg aan besteed bij Thuis! Hair Fashion.


Om te beginnen kom ik bij je langs om kennis te maken en samen te bekijken wat je wil en wat mogelijk is.
Daarna plannen we een ochtend of middag en gaan we met een aantal proefkapsels samen kijken wat bij je past. Er is ook een mogelijkheid om haaraccessoires bij Thuis! Hair Fashion te kopen.
Op de grote dag komt Thuis! Hair Fashion natuurlijk bij je thuis om je bruidskapsel te verzorgen.

Kosten zijn € 125,00 totaal waarvan de helft bij het proefkapsel betaald dient te worden en de rest op de dag zelf.
Wil je ’s avonds je kapsel nog bijgewerkt hebben op de trouw locatie? Dit kan in overleg. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Binnen een straal van 10 km kom ik zonder rijkosten naar je toe. Valt het buiten 10 km, dan reken ik €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.


“Wauw, wat zie je er mooi uit!”
Dat is wat een bruid vaak hoort op haar trouwdag. En wat ze ook graag wil horen. Want of je in het dagelijks leven nu wel of niet veel aandacht aan je uiterlijk besteed; op je trouwdag wil je er toch bijzonder uitzien.
Dat begint natuurlijk met het uitzoeken van de trouwjurk van je dromen. Maar met alleen een jurk ben je er nog niet. Schoenen, sieraden, haar en make-up maken het plaatje af.
Het is fijn als je al een bepaald beeld in je hoofd hebt over hoe je je haar wilt hebben als je een jurk gaat uitzoeken. Wil je bijvoorbeeld een jurk met een kraag? Draag je lange haar dan niet los maar steek het mooi op. Bij strapless is het juist weer wel mooi om wat losse krullen over je schouders te hebben hangen. Wil je een hoed dragen, bloemen in je haar of een sluier? Ook hier zul je het kapsel op aan moeten passen.
Belangrijk is dat je hiervoor op tijd een afspraak maakt bij een professional. Die kan je adviseren en gaat aan de slag met proefkapsels.
De haarstylist gaat een paar maanden voor de bruiloft met je in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden. Dan worden er een aantal proefkapsels gemaakt.
Wil je nog een kleurtje in je haar voor de grote dag? Maak ook hier goede afspraken over met je haarstylist. Zorg ervoor dat je duidelijk weet wat de kosten zijn voor je totale bruidskapsel.
Vaak komen de haarstylisten aan huis, soms wordt hier een meerprijs voor gevraagd. Het kan ook zijn dat je graag wilt dat je haar nog bijgewerkt wordt voor het feest, maak dit bespreekbaar.


Maar laten we ook de bruidegom niet vergeten. Al zal hij niet maanden van te voren bezig zijn met proefkapsels, ook hij wil er die dag goed uit zien. Ga niet in de laatste dagen voor je bruiloft naar de kapper maar plan deze afspraak één of twee weken van te voren. Zo zit je niet met een net geknipt kapsel op je bruiloft. Vaak is het geen probleem om de dag van te voren nog even langs te komen om de contouren en nekharen wat bij te werken.
Heb je een baard? Laat jezelf dan heerlijk verwennen bij de barbier. Hier wordt je snor en baard professioneel verzorgt en sta jij er op je bruiloft ook prachtig bij en zul je na de “ wauw, wat zie jij er mooi uit!” van je bruid vol trots de “en jij ook…” in ontvangst nemen!Cursus Bridal 1

Om bij te blijven met de trends en mezelf uit te blijven dagen ben ik op cursus geweest voor het certificaat Bridal 1. Nieuwe technieken, mooie bruidskapsels en ervaringen uitwisselen geven mij weer nieuwe inzichten op de bruidskapsels anno nu.