Ik ben Thuis!  

Thuis! Hair fashion: De thuiskapper in Goirle en omstreken. Wel zo makkelijk en niet duur.


Kapster aan huis: Lekker makkelijk

Mijn naam is Anita de Brouwer en ik ben haarstylist bij u thuis én wanneer het u uitkomt. Geen gedoe met sluitingstijden, want Thuis! komt ook in de avonduren graag naar u toe. In de huidige tijd waarin we het druk hebben of de drukte niet op willen zoeken is het prettig om niet meer naar de kapper te hoeven gaan, maar dat de kapper aan huis komt.


Met 26 jaar ervaring
Ik weet wat de klant wil. Heren, dames, kinderen jong en oud, allemaal heb ik ze geknipt. De laatste trends, mooie gestylde kapsels of juist makkelijk in model te brengen. Met 26 jaar ervaring kunt u rekenen op kwaliteit.


Een vertrouwde omgeving
Veel klanten vinden het prettig om niet uit hun vertrouwde omgeving weg te hoeven. Denk aan senioren die de deur niet meer uit hoeven om gekapt worden. Maar ook voor kinderen is het erg fijn om gewoon thuis geknipt te worden. Afgeleid met hun eigen spulletjes wordt knippen een stuk makkelijker én leuker!


Kapster aan huis: Betaalbaar
Omdat ik geen eigen salon heb zijn mijn kosten beperkt. U als klant van Thuis! Hair Fashion plukt hier de vruchten van. Uw knipbeurt is een stuk betaalbaarder dan in een reguliere kapsalon. Heel het gezin in een korte tijd gekapt, betaalbaar en lekker makkelijk bij u thuis. Kijk voor de actuele prijzen in de prijslijst.


Woont u in de gemeente Goirle, Riel (NB) of Tilburg-Zuid en wilt u een kapster aan huis? Maak dan een afspraak voor een vertrouwde knipbeurt bij u thuis? Bel of app 06-23799094 of mail naar info@thuishairfashion.nl.


Graag zie ik u ….bij ú thuis!