De voordelen


En waarom kiest u voor Thuis! Hair Fashion? Er zijn veel voordelen wanneer u kiest voor een thuiskapper. Ik vroeg een aantal klanten waarom ze zich laten knippen bij Thuis! Hair Fashion. De reacties waren erg uiteenlopend. Daarom heb ik er tien uitgekozen en overzichtelijk op een rij gezet.

 
1. Betaalbaar
Omdat Thuis! Hair Fashion bij u thuis komt heb ik minder te maken met bijkomende kosten zoals huur, elektriciteit, water en personeel. Hierdoor kan ik de prijs die u betaalt laag houden. Een knipbeurt voor een volwassenen kost bijvoorbeeld €17,00. En voor kinderen t/m 12 jaar zelfs maar €13,50!

2. Makkelijk
Eén telefoontje, appje of mail naar Thuis! Hair Fashion en een afspraak is zo gemaakt. Lekker snel en wel zo makkelijk.

3. Voor het hele gezin
Iedereen komt aan de beurt. Ik ken geen beperkingen, want ik knip zowel dames, heren als kinderen. Gewoon terwijl de dagelijkse bezigheden door gaan wordt het hele gezin in een handomdraai professioneel geknipt.

4. U hoeft de deur niet uit
Erg fijn voor ouderen of mensen die slecht te been zijn. En bent u met meerdere mensen? Dan hoeft u niet allemaal apart naar de kapper. Terwijl de één nog naar de sporttraining is wordt de rest al geknipt. En wat dacht u van de wintermaanden: Blijf maar lekker thuis. Ik kom gewoon naar u toe.

5. Knippen in een vertrouwde omgeving
Belangrijk voor kinderen die naar de kapper gaan nog een beetje spannend vinden. Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Afgeleid met eigen speelgoed of tv is een knipbeurt zo gebeurt. Meer weten? Lees dan het verhaal van Floris.

6. Overdag én in de avond
Thuis! Hair Fashion zit niet vast aan de reguliere openingstijden. U kunt een afspraak maken voor overdag maar ook voor in de avond. Gewoon wanneer het u uitkomt. Makkelijker kan toch niet?

7. Ervaren kapster
Met 26 jaar ervaring kan ik mezelf een ervaren kapster noemen. Met ruim 16 jaar ervaring in een kapsalon en 10 jaar als zelfstandige.

8. Complete behandelingen
Er is geen behandeling die in de kapsalon gedaan wordt die Thuis! Hair Fashion niet bij u thuis kan doen. Soms is het een beetje aanpassen maar alles is mogelijk. Wassen, knippen, kleuren, permanent, föhnen…

9. Pinnen bij u thuis
(Liever) geen contant geld in huis? Geen probleem, want ik bied u graag de mogelijkheid om te pinnen of te betalen via een tikkie.

10. Professionele bruidskapsel voor een betaalbare prijs
Met een certificaat op zak van Bridal 1 en ervaring in bruidskapsels verzorg ik op de dag van je leven een prachtig kapsel waar je jaren later nog naar terugkijkt.


Maak kennis met Thuis! Hair Fashion
Bent u nog niet bekend met Thuis Hair Fashion of wilt u meer weten van de voordelen van een thuiskapper? Neem dan eens contact met me op. Ik vertel u er graag meer over, beantwoord uw vragen en maak graag een afspraak voor een knipbeurt bij u thuis. Bel of app 06-23799094 of maak gebruik van het contactformulier.